Πάνω Frame
ΑΡΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ LINKS ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ SITEMAP ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Ελληνικά English
Αναζήτηση
 
Κατηγορίες
Πληροφορίες

Όροι χρήσεως - Αποστολές
Newsletter
Αν θέλετε να σας αποστείλουμε ενημερωτικό E-mail, παρακαλώ στείλετε μας το E-mail σας

Σε αυτή την κατηγορία συμπεριλαμβάνονται τα αεροβόλα, τουφέκια ή χεριού (πιστόλια και περίστροφα) , τα οποία διαχωρίζονται αναλόγως του τρόπου λειτουργίας τους . Περιλαμβάνονται επίσης  τα αναλώσιμά τους, καθώς και τα αξεσουάρ τους.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να διαπιστώσουμε το πόσο δυνατό είναι ένα αεροβόλο και να το συγκρίνουμε με κάποιο άλλο. Ο πιο σωστός όμως είναι να γνωρίζουμε την ενέργεια που παράγει κάθε ένα για να μπορούμε να τα συγκρίνουμε. Η ενέργεια δίδεται από την σχέση Ε= m.u2 /2, όπου m είναι η μάζα σε grain και u η ταχύτητα σε πόδια ανά δευτερόλεπτο. Το αποτέλεσμα αυτό μας δίνει κάποιο αριθμό που είναι η ενέργεια του όπλου . Έτσι συγκρίνουμε τα όπλα ανεξάρτητα από τον τύπο βλήματος που χρησιμοποιούμε.

Αριστερά, κάτω από τα "ΑΕΡΟΒΟΛΑ CROSMAN-SHERIDAN-BENJAMIN-BAIKAL-ANICS - KALIBRGUN", ανοίγονται οι επιλογές για να πάτε στα πιστόλια-περίστροφα ή τουφέκια και εν συνεχεία, επιλέγιντας κάποια από την επόμενη διαβάθμιση βρίσκετε αυτό που θέλετε.

ΑΕΡΟΒΟΛΑ ΠΙΣΤΟΛΙΑ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΑ ΤΟΥΦΕΚΙΑ -ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ-ΑΞΕΣΣΟΥΑΡ-ΒΛΗΜΑΤΑ ΑΕΡΟΒΟΛΩΝ » ΑΕΡΟΒΟΛΑ ΠΙΣΤΟΛΙΑ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΑ ΤΟΥΦΕΚΙΑ - CROSMAN-SHERIDAN-BENJAMIN-ANICS-BAIKAL-KALIBRGUN
 

ΑΕΡΟΒΟΛΑ ΠΙΣΤΟΛΙΑ-ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΑ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗΣ

ΑΕΡΟΒΟΛΑ  ΠΙΣΤΟΛΙΑ-ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΑ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗΣ

ΑΕΡΟΒΟΛΑ ΤΟΥΦΕΚΙΑ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗΣ

ΑΕΡΟΒΟΛΑ ΤΟΥΦΕΚΙΑ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗΣ

Bookmark and Share
Εύρος Τιμών
Από:  Μέχρι:
  Καλάθι Αγορών Περισσότερα
Άδειο καλάθι
Κατασκευαστές
  Νέες Καταχωρήσεις Περισσότερα
facebook
catalogue
OR 08 2018
 
Positive SSL