Πάνω Frame
ΑΡΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ LINKS ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ SITEMAP ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Ελληνικά English
Αναζήτηση
 
Κατηγορίες
Πληροφορίες
Προστασία Προσωπικών Δεδομένων
Cookies

Όροι χρήσεως - Αποστολές

Όροι χρήσεως - Αποστολές

 

ΠΡΟΣΟΧΗ : ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΟ Φ.Π.Α. 23%

Α. ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

Πρόλογος

Το n papadakis.gr είναι ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης ειδών αεροβλισμού μέσω του Διαδικτύου, με την επωνυμία «n papadakis.gr» Ν ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΑΕ με έδρα την Αθήνα, Στουρνάρη 61 104 32, τηλ 210 5225 007 & 210 5234 425

Πρωταρχικό μέλημα της επιχείρησης είναι η παράθεση των όρων που διέπουν τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις του n papadakis.gr προς όλους εσάς που θα επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες του και που σκοπό έχει την ενημέρωσή σας για τα δικά σας δικαιώματα και υποχρεώσεις και την καλύτερη εξυπηρέτησή σας στην αναζήτηση και απόκτηση των προϊόντων που επιθυμείτε να αγοράσετε από το κατάστημά της.

1. Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη / χρήστη των υπηρεσιών του n papadakis.gr υπόκειται στους όρους του παρόντος τμήματος καθώς και στις σχετικές διατάξεις του ελληνικού νόμου (Ν. 2472/1997) για την προστασία του ατόμου και την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τα Π. Δ. 207/1998 και 79/2000 και το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000) και του ευρωπαϊκού δικαίου (οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ). Οι παρόντες όροι διατυπώνονται λαμβανομένων υπόψη τόσο της ραγδαίας ανάπτυξης της τεχνολογίας και ειδικότερα του Internet όσο και του υπάρχοντος - αν και μη πλήρως ανεπτυγμένου - πλέγματος νομικών ρυθμίσεων σχετικά με τα ζητήματα αυτά. Σε αυτό το πλαίσιο, οποιαδήποτε ενδεχόμενη σχετική ρύθμιση θα αποτελέσει αντικείμενο του παρόντος τμήματος. Σε κάθε περίπτωση το n papadakis.gr διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των όρων προστασίας των προσωπικών δεδομένων κατόπιν ενημέρωσης των επισκεπτών / χρηστών και μέσα στο υπάρχον ή και ενδεχόμενο νομικό πλαίσιο. Εάν κάποιος επισκέπτης / χρήστης δε συμφωνεί με τους όρους προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται στο παρόν τμήμα ΟΦΕΙΛΕΙ να ΜΗ χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες του n papadakis.gr

2. Γενικοί όροι προστασίας των προσωπικών δεδομένων

Η παρούσα ιστοσελίδα n papadakis.gr διαφυλάσσει τον προσωπικό χαρακτήρα των στοιχείων σας και δε δύναται να τα μεταβιβάσει σε οποιονδήποτε τρίτο (φυσικό ή νομικό πρόσωπο) για κανένα λόγο με την εξαίρεση σχετικών διατάξεων του νόμου και προς τις αρμόδιες και μόνο αρχές.

Η ιστοσελίδα n papadakis.gr διατηρεί αρχεία με τα προσωπικά στοιχεία, τα οποία αποστέλλει ο επισκέπτης / χρήστης αποκλειστικά για λόγους επικοινωνίας, οικονομικούς και φορολογικούς.

Ο επισκέπτης / χρήστης μπορεί να επικοινωνήσει με το αρμόδιο τμήμα προκειμένου να διασταυρώσει την ύπαρξη προσωπικού του αρχείου, την διόρθωση αυτού, την αλλαγή του ή την διαγραφή του.

Επισκέπτες / χρήστες της ιστοσελίδας n papadakis.gr που είναι ανήλικοι μπορούν να έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες του n papadakis.gr μόνο με τη συγκατάθεση των γονέων ή των κηδεμόνων τους και δεν έχουν υποχρέωση να υποβάλλουν τα προσωπικά τους στοιχεία. Σε περίπτωση υποβολής τέτοιων στοιχείων από ανήλικους, οι διαχειριστές της ιστοσελίδας n papadakis.gr διαγράφουν τις σχετικές πληροφορίες.

Επίσης, οι διαχειριστές της παρούσας ιστοσελίδας είναι δυνατόν να επεξεργάζονται τμήμα ή το σύνολο των στοιχείων που εσείς έχετε αποστείλει για λόγους στατιστικούς και βελτίωσης των παρεχομένων υπηρεσιών - πληροφοριών της.

3. Προσωπικά στοιχεία τα οποία συλλέγει το δίκτυο - Παραγγελίες μέσω ηλεκτρονικού εμπορίου

Για τη χρήση των υπηρεσιών ηλεκτρονικού εμπορίου του δικτυακού τόπου n papadakis.gr από τον επισκέπτη / χρήστη ζητούνται τα εξής στοιχεία : Ονοματεπώνυμο/ Επωνυμία Επιχείρησης - Διεύθυνση φυσικού προσώπου /Έδρα επιχείρησης - ΤΚ - Τηλέφωνο - E-mail - fax - ΑΦΜ - ΔΟΥ - Πόλη - Χώρα - Στοιχεία Πιστωτικής Κάρτας .

Τα ανωτέρω στοιχεία απαιτούνται και για την έκδοση των σχετικών παραστατικών (φορολογικών) και διατηρούνται στο οικονομικό αρχείο της n papadakis.gr. Οι διαχειριστές του τόπου n papadakis.gr μπορούν να χρησιμοποιούν τα στοιχεία που αναφέρονται στο είδος των αποκτούμενων αγαθών και υπηρεσιών μέσω του ηλεκτρονικού εμπορίου προκειμένου να καταγράφουν τα αγοραστικά ενδιαφέροντα του συναλλασσόμενου και να προβαίνουν σε νέες προσφορές, εκτός αν ο επισκέπτης / χρήστης των υπηρεσιών αυτών ζητήσει να μη γίνονται τέτοιου είδους προσφορές. Τα στοιχεία που αφορούν τα αγοραστικά ενδιαφέροντα του επισκέπτη / χρήστη ουδέποτε δύνανται να γνωστοποιηθούν σε τρίτους.

4. Στοιχεία Πιστωτικής Κάρτας

Η Πιστωτική Κάρτα του επισκέπτη / χρήστη για την εξόφληση υπηρεσιών /συνδρομών του δικτυακού τόπου n papadakis.gr χρεώνεται μόνο για τη συγκεκριμένη συναλλαγή. Τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας και δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για κανέναν άλλο σκοπό.

5. Links to 3rd Party Websites ("Δεσμοί")

Ο τόπος n papadakis.gr περιλαμβάνει links ("συνδέσμους") προς άλλα websites τα οποία και δεν ελέγχονται από την ίδια αλλά από τους τρίτους φορείς (φυσικά ή νομικά πρόσωπα) . Σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται η n papadakis.gr για τους Όρους Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων τους οποίους αυτοί οι τόποι ακολουθούν .

6. IP Addresses

H διεύθυνση IP μέσω της οποίας ο Η/Υ έχει πρόσβαση στο Internet και στη συνέχεια στην ιστοσελίδα n papadakis.gr αξιοποιείται αποκλειστικά για την συγκέντρωση στατιστικών στοιχείων.

B. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

1. Σύμβαση χρήσης

Ο επισκέπτης / χρήστης των σελίδων και των υπηρεσιών της παρούσας ιστοσελίδας παραχωρεί τη συγκατάθεσή του στους κατωτέρω όρους χρήσης, που ισχύουν για το σύνολο του περιεχομένου, των σελίδων, των γραφικών, των εικόνων, των φωτογραφιών και των αρχείων που περιλαμβάνονται στην παρούσα ιστοσελίδα. Συνεπώς, οφείλει να διαβάσει προσεκτικά τους όρους αυτούς πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων και των υπηρεσιών της παρούσας ιστοσελίδας. Εάν δε συμφωνεί, τότε οφείλει να μην κάνει χρήση των υπηρεσιών και του περιεχομένου της παρούσας ιστοσελίδας. Ο επισκέπτης / χρήστης παρακαλείται να ελέγχει το περιεχόμενο των συγκεκριμένων σελίδων για ενδεχόμενες αλλαγές. Η εξακολούθηση της χρήσης της παρούσας ιστοσελίδας ακόμη και μετά τις όποιες αλλαγές σημαίνει την ανεπιφύλακτη εκ μέρους του επισκέπτη / χρήστη αποδοχή των όρων αυτών.

2. Δικαιώματα πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας

Εκτός των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων, συνεργατών και φορέων), όλο το περιεχόμενο του δικτυακού τόπου n papadakis.gr, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, των παρεχομένων υπηρεσιών και γενικά όλων των αρχείων αυτού του site, αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, κατατεθειμένα σήματα και σήματα υπηρεσιών του δικτυακού τόπου n papadakis.gr και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. Συνεπώς, κανένα εξ αυτών δε δύναται να αποτελέσει εν όλο ή εν μέρει αντικείμενο πώλησης, αντιγραφής, τροποποίησης, αναπαραγωγής, αναδημοσίευσης ή να "φορτωθεί", να μεταδοθεί ή να διανεμηθεί με οποιονδήποτε τρόπο.

Εξαιρείται η περίπτωση της μεμονωμένης αποθήκευσης ενός και μόνου αντιγράφου τμήματος του περιεχομένου σε έναν απλό προσωπικό Η/Υ (ηλεκτρονικό υπολογιστή) για προσωπική και όχι δημόσια ή εμπορική χρήση και χωρίς απαλοιφή της ένδειξης προέλευσής τους από τον δικτυακό τόπο n papadakis.gr, χωρίς να θίγονται με κανένα τρόπο τα σχετικά δικαιώματα πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας.

Τα λοιπά προϊόντα ή υπηρεσίες που αναφέρονται στις ηλεκτρονικές σελίδες του παρόντος κόμβου και φέρουν τα σήματα των αντίστοιχων οργανισμών, εταιρειών, συνεργατών φορέων, ενώσεων ή εκδόσεων, αποτελούν δική τους πνευματική και βιομηχανική ιδιοκτησία και συνεπώς οι φορείς αυτοί φέρουν τη σχετική ευθύνη.

3. Ευθύνη επισκέπτη / χρήστη

Ο επισκέπτης / χρήστης των σελίδων και των υπηρεσιών του δικτυακού τόπου n papadakis.gr αναλαμβάνει την ευθύνη για οποιαδήποτε ζημία προκαλείται στον δικτυακό τόπο n papadakis.gr από κακή ή αθέμιτη χρήση των σχετικών υπηρεσιών.

4. Περιορισμός ευθύνης του δικτυακού τόπου n papadakis.gr

Υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, οι διαχειριστές του δικτυακού τόπου n papadakis.gr δεν ευθύνονται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο επισκέπτης / χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του δικτυακού τόπου n papadakis.gr στις οποίες προβαίνει με δική του πρωτοβουλία και με τη γνώση των όρων του παρόντος.

Τα περιεχόμενα του δικτυακού τόπου n papadakis.gr παρέχονται "όπως ακριβώς είναι" χωρίς καμία εγγύηση εκπεφρασμένη ή και συνεπαγόμενη με οποιοδήποτε τρόπο. Στο μέγιστο βαθμό και σύμφωνα με το νόμο, οι διαχειριστές του δικτυακού τόπου n papadakis.gr αρνούνται όλες τις εγγυήσεις εκπεφρασμένες ή και συνεπαγόμενες, συμπεριλαμβανομένων, όχι όμως περιοριζόμενων σε αυτό, αυτών, οι οποίες συνεπάγονται την εμπορευσιμότητα και την καταλληλότητα για ένα συγκεκριμένο σκοπό.

Οι διαχειριστές του δικτυακού τόπου n papadakis.gr δεν εγγυώνται ότι οι σελίδες, οι υπηρεσίες, οι επιλογές και τα περιεχόμενα θα παρέχονται χωρίς διακοπή, χωρίς σφάλματα και ότι τα λάθη θα διορθώνονται.

Επίσης οι διαχειριστές του δικτυακού τόπου n papadakis.gr δεν εγγυώνται ότι το ίδιο ή οποιοδήποτε άλλο συγγενικό site ή οι εξυπηρετητές "servers" μέσω των οποίων αυτά τίθενται στη διάθεσή σας, σας παρέχονται χωρίς "ιούς" ή άλλα επιζήμια συστατικά.

Οι διαχειριστές του δικτυακού τόπου n papadakis.gr δεν εγγυώνται σε καμία περίπτωση την ορθότητα, την πληρότητα ή και διαθεσιμότητα των περιεχομένων, σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών ή τα αποτελέσματά τους.

Το κόστος των ενδεχόμενων διορθώσεων ή εξυπηρετήσεων, το αναλαμβάνει ο επισκέπτης / χρήστης και σε καμία περίπτωση οι διαχειριστές του δικτυακού τόπου n papadakis.gr.

Οι εικόνες που εμφανίζονται στον δικτυακό τόπο n papadakis.gr ενδέχεται να διαφέρουν από τις πραγματικές.

5. "Δεσμοί" (links) προς άλλα sites

Οι διαχειριστές του δικτυακού τόπου n papadakis.gr δεν ελέγχουν τη διαθεσιμότητα, το περιεχόμενο, την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων, την ποιότητα και την πληρότητα των υπηρεσιών άλλων web sites και σελίδων στα οποία παραπέμπει η παρούσα ιστοσελίδα μέσω "δεσμών", hyperlinks ή διαφημιστικών banners. Συνεπώς για οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιασθεί κατά την επίσκεψη / χρήση τους οφείλετε να απευθύνεστε απευθείας στα αντίστοιχα web sites και σελίδες, τα οποία και φέρουν τη σχετική ευθύνη για την παροχή των υπηρεσιών τους. Οι διαχειριστές του δικτυακού τόπου n papadakis.gr σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να θεωρηθεί ότι ενστερνίζονται ή αποδέχονται το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες των web sites και των σελίδων στα οποία παραπέμπει ή ότι συνδέεται με αυτά κατά οποιονδήποτε άλλο τρόπο.


6. Ηλεκτρονικό Εμπόριο

Η παρούσα ιστοσελίδα παρέχει στους επισκέπτες / χρήστες του υπηρεσίες ηλεκτρονικού εμπορίου σύμφωνα με τους ειδικότερους όρους που αυτό τάσσει και μεριμνώντας για την προστασία των προσωπικών στοιχείων που υποβάλλουν για τη χρήση των υπηρεσιών αυτών. Οι διαχειριστές του δικτυακού τόπου n papadakis.gr δεν ευθύνονται για την ποιότητα των αγαθών που αποκτώνται μέσω των υπηρεσιών ηλεκτρονικού εμπορίου και η συναλλαγή δεσμεύει αποκλειστικά τον επισκέπτη / χρήστη και την εταιρεία παροχής αγαθών. Συνεπώς σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να εμπλακεί η παρούσα ιστοσελίδα ή οι διαχειριστές της σε σχετική δικαστική διαφορά που προκύπτει από τη συναλλαγή αυτή. Τέλος, η υπογραφή του χρήστη κατά την παραλαβή των αγαθών, που αποκτώνται μέσω της παρούσης ιστοσελίδας, δηλώνει ότι τα προϊόντα παρελήφθησαν σύμφωνα με την παραγγελία του πελάτη / επισκέπτη / χρήστη. Στην περίπτωση που η παραγγελία έχει σταλεί λανθασμένα, ο πελάτης δεν πρέπει να υπογράφει σε καμία περίπτωση και τα προϊόντα επιστρέφουν στην έδρα του n papadakis.gr με έξοδα και ευθύνη του n papadakis.gr.


7. Υπαναχώρηση και Επιστροφές προϊόντων

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσετε, αζημίως και χωρίς να υποχρεούστε να μας γνωστοποιήσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός δέκα (10) ημερών από την ημερομηνία που θα τα παραλάβετε. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων καθώς και το ποσό των 10 € που αντιστοιχεί στα έξοδα αποστολής των προϊόντων. Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους, μαζί με τα έγγραφα, την απόδειξη λιανικής πώλησης και τη συσκευασία που συνόδευε το προϊόν. Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός τριάντα ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα. Μετά την παρέλευση των δέκα (10) ημερών, υπεύθυνες για οποιεσδήποτε απαιτήσεις καθίστανται οι επίσημες αντιπροσωπίες Ελλάδος για τις μάρκες που αντιπροσωπεύουν, οι οποίες και καλύπτουν με την εγγύηση που συνοδεύει το προϊόν σας, κάθε μορφής πρόβλημα που τυχόν προκύψει.


8. Πώληση αεροβόλων τυφεκίων και πιστολιών σκοποβολής καθώς και άλλων ελεγχόμενων προϊόντων

Από το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρίας n papadakis.gr μπορείτε να αγοράσετε αεροβόλα τυφέκια & αεροβόλα πιστόλια σκοποβολής τα οποία όμως είναι ελεγχόμενα ως προς την πώληση τους. Πωλούνται μόνο σε ενήλικα άτομα (άνω των 18 ετών) με την πιστοποίηση της ηλικίας. Σε περίπτωση απομακρυσμένης πώλησης ο αγοραστής είναι υποχρεωμένος να αποστείλει φωτοαντίγραφο της αστυνομικής του ταυτότητας με Fax ή e-mail ή αλλον τρόπο που θα συμφωνηθεί κατόπιν επικοινωνίας στα στοιχεία της εταιρίας n papadakis.gr που αναγράφονται στην κεντρική σελίδα. Υπενθυμίζουμε ότι στην παρούσα περίοδο απαγορεύεται στην Ελλάδα η χρήση αεροβόλων τυφεκίων και πιστολιών και βοηθημάτων σκόπευσης με σκοπό το κυνήγι. Η χρήση και η μεταφορά τους περιορίζεται σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, αποκλειστικά για σκοπευτική χρήση, με τους κανόνες που εξασκείται η σκοποβολή στην Ελλάδα, την εκάστοτε χρονική περίοδο. Ολα τα σκοπευτικά βοηθήματα (πχ σκόπευτρα, ακίδες, κλισιοσκόπια, κλπ) που πωλούνται είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για σκοπευτική χρήση σε σκοπευτικά αεροβόλα και airsoft. Παρόμοιοι περιορισμοί, ενδεχομένως να ισχύουν και σε άλλες χώρες όπου υφίστανται πελάτες μας. Το n papadakis.gr είναι σαφές ότι δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για το είδος χρήσης των εν λόγω προϊόντων που έχουν προμηθευτεί πελάτες μας από το ηλεκτρονικό και φυσικό μας κατάστημα. Την αποκλειστική ευθύνη φέρει ο τελικός κάτοχος ο οποίος ωφείλει να γνωρίζει την σχετική με την σκοποβολή νομοθεσία. Το ίδιο ισχύει για κάθε άλλο προϊόν που η χρήση του από τον αγοραστή, περιορίζεται από νομοθετήματα της χώρας διαμονής του.

Αποτελεί ηθική μας υποχρέωση να σας υπενθυμίζουμε τυχόν νομικούς περιορισμούς στην χρήση προϊόντων του n papadakis.gr. Η ίδια ηθική υποχρέωση είναι αυτή που μας οδήγησε, σε πολλές σελίδες του n papadakis.gr να υπάρχουν αναφορές στην ασφάλεια κατά την χρήση αεροβόλων τυφεκίων και πιστολιών.

Λειόκανα κυνηγετικά όπλα δύναται να αγοραστούν από το n papadakis.gr καθώς διαθέτει την σχετική άδεια πώλησης όπλων της κατηγορίας, εφόσον ο αγοραστής διαθέτει την απαιτούμενη από την νομοθεσία άδεια αγοράς λειόκαννου κυνηγετικού όπλου που εκδίδεται από τα εκάστοτε τμήματα ασφαλείας της περιοχής του. Σε αυτές τις περιπτώσεις αγορών επέρχεται πάντα επικοινωνία με ευθύνη του npapadakis.gr προκειμένου να ενημερωθείτε για τις διαδικασίες που αφορούν την αγοραπωλησία με λεπτομέρειες.
Τα τόξα απαιτούν επίδειξη ταυτότητας σκοπευτικού συλλόγου.

9. Εφαρμοστέο δίκαιο και λοιποί όροι

Οι ανωτέρω όροι και προϋποθέσεις χρήσης του δικτυακού τόπου n papadakis.gr, καθώς και οποιαδήποτε τροποποίηση, αλλαγή ή αλλοίωσή τους διέπονται και συμπληρώνονται από το ελληνικό δίκαιο, το δίκαιο της ευρωπαϊκής ένωσης και τις σχετικές διεθνείς συνθήκες. Οποιαδήποτε διάταξη των ανωτέρω όρων καταστεί αντίθετη προς το νόμο, παύει αυτοδικαίως να ισχύει και αφαιρείται από το παρόν, χωρίς σε καμία περίπτωση να θίγεται η ισχύς των λοιπών όρων. Το παρόν αποτελεί τη συνολική συμφωνία μεταξύ του δικτυακού τόπου n papadakis.gr και του επισκέπτη / χρήστη των σελίδων και υπηρεσιών του και δε δεσμεύει παρά μόνο αυτούς. Καμία τροποποίηση των όρων αυτών δε θα λαμβάνεται υπόψη και δε θα αποτελεί τμήμα της συμφωνίας αυτής, εάν δεν έχει διατυπωθεί εγγράφως και δεν έχει ενσωματωθεί σε αυτή.

 

 

 

Bookmark and Share
Εύρος Τιμών
Από:  Μέχρι:
  Καλάθι Αγορών Περισσότερα
1 x ΒΛΗΜΑΤΑ ΑΕΡΟΒΟΛΟΥ CROSMAN 6-D177
7,16EUR
Κατασκευαστές
  Νέες Καταχωρήσεις Περισσότερα
facebook
catalogue
ORARIO 2020
 
Positive SSL

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου τα οποία αποθηκεύονται στον φυλλομετρητή μας κατά την πλοήγησή μας στο διαδίκτυο. Σκοπός τους είναι να ειδοποιούν τον ιστότοπο που επισκέπτεται ο χρήστης, για την προηγούμενη δραστηριότητά του. Συνήθως περιγράφουν στοιχεία μας όπως όνομα χρήστη (user name) και συνθηματικό πρόσβασης (password) με σκοπό κατά την επίσκεψή μας στον ίδιο ιστότοπο αργότερα, να μας "θυμάται" και να μην χρειάζεται να κάνουμε login.
 

Διαβάστε περισσότερα ...

Είναι τα cookies που χρησιμοποιούνται από την ιστοσελίδα μας με σκοπό να βελτιώσουν την περιήγηση σας και να αποθηκεύσουν προσωρινά στο περιηγητή σας τις προτιμήσεις σας.

Η απενεργοποίηση τους, είναι πιθανό να προκαλέσει προβλήματα στη προβολή της ιστοσελίδας.

Μπορείτε να ρυθμίσετε τον περιηγητή σας να μπλοκάρει ή να σας προειδοποιεί για αυτά τα cookies, αλλά κάποια μέρη της ιστοσελίδας δεν θα δουλεύουν σωστά.